Veilig mailen via ZIVVER

Als professionele organisatie gaat Almata vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze jongeren. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen - zoals 'gewone'e-mail, fax of post - kwetsbaar zijn.

 

Vanaf maandag 17 juni as. gebruikt Via Jeugd ZIVVER om veilig te mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij de juiste geadresseerde aankomt.

Wat merkt u van het gebruikt van ZIVVER?
Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In de e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In deze filmpjes ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest. Is een bericht beveiligd met een toegangscode, dan ontvangt u deze apart van de afzender. Bijvoorbeeld via de telefoon, persoonlijk of via een brief.

Geef belangrijke wijzigingen aan ons door!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons via ons mailadres fg@viajeugd.nl op de hoogte stellen van wijzigingen.

Via Jeugd heeft voor ZIVVER gekozen zodat onze jongeren en samenwerkingspartners erop kunnen vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met hun privacy. Meer informatie over ZIVVER: support.zivver.com